Bilgilendirme

RTV2 kalıp silikonu ile ilgili bilgilendirici videolarımızı izlemek için tıklayın…

Bilgi Talep FormuOnline Katalog

Silikon Yağı

Silikon Yağı

 

Silikon Yağı

Anasayfa Silikon Yağı

Kimyasal adı: Polidimetilsiloksan PDMS
201 Dimetil Silikon Yağı

 

Özellikler:
icon

Renksiz, şeffaf, kokusuz, zehirsiz ve 5 - 5 Milyon aralığında vizkositeye sahiptir.

icon

Fiziksel özellikleri sabittir ve -50°C~+200°C aralığında çalışabilir.

icon

Mükemmel su iticiliğine sahiptir, yalıtkandır.

icon

Düşük yüzey gerilimine sahiptir.

 

Uygulama:
icon

Yalıtım yağı, kayganlaştırıcı yağ, sönümleme yağı, anti-şok yağı, ayırıcı tabaka ve yardımcı malzeme olarak kullanılabilir.

icon

Köpük kesici, titreşim önleyici, sönümleyici, iletim elemanı ve soğutma elemanı olarak kullanılabilir.

icon

İpeksi yüzey akışı elde etmek için boya, gres, kozmetik gibi birçok alanda kullanılabilir.

 

Dikkat!

Güçlü asit ve/veya alkalilerle yoğun temas sonrası buharlaşma ve uçma gözlenebilir. Daha yüksek sıcaklıklarda bu reaksiyon daha da belirginleşir. Viskozite (Akmazlık) değeri, düşük yoğunluktaki asit ve/veya alkali etkileşiminde ya da yüksek sıcaklığa uzun süre maruz kaldığında artış eğilimi gösterir.

 

Paketleme ve depolama
icon

1000L IBC, 200L metal varil, 60L, 30L, 5L plastik varil seçenekleri vardır.

icon

Güçlü asit ve alkalilerle temas etmemelidir.

icon

Oda sıcaklığında, havalandırılan ortamda saklanmalıdır.

icon

Zehirsiz ve tehlikesiz olması sayesinde depolama ve taşınması kolaydır.

 

Silikon yağları günümüzde çok kullanılan bir ihtiyaç haline gelmiş, buna bağlı olarak da kullanım alanları da her geçen gün genişlemiştir. Silikon yağı, silikonun akışkanlığını artırmak ve yumuşatmak için kullanılmaktadır. Renksiz, şeffaf, kokusuz, zehirsiz ve 5- 5 milyon aralığında vizkositeye sahip akışkanlardır. Silikon yağı, düşük yüzey gerilimine sahipken, mükemmel su iticiliğine sahiptir. Silikon yağı yalıtkandır ve fiziksel özellikleri sabittir. Silikon yağı -50°C~+200°C aralığında çalışabilir.

Silikon yağı, ipeksi yüzey akışı elde etmek için boya, gres, kozmetik gibi birçok alanda kullanılabilir. Köpük kesici, titreşim önleyici, sönümleyici, iletim elemanı ve soğutma elemanı olarak kullanılabilen silikon yağının birçok kullanım alanı da bulunmaktadır. Silikon yağı, yalıtım yağı, kayganlaştırıcı yağ, sönümleme yağı, anti-şok yağı, ayırıcı tabaka ve yardımcı malzeme olarak kullanılabilir.

Silikon yağlarında güçlü asit ve/veya alkalilerle yoğun temas sonrası buharlaşma ve uçma gözlenebilir. Daha yüksek sıcaklıklarda bu reaksiyon daha da belirginleşir. Silikon yağının viskozite (Akmazlık) değeri, düşük yoğunluktaki asit ve/veya alkali etkileşiminde ya da yüksek sıcaklığa uzun süre maruz kaldığında artış eğilimi gösterir.
Silikon yağı, güçlü asit ve alkalilerle temas etmemelidir. Oda sıcaklığında, havalandırılan ortamda saklanılması gereken silikon yağı, zehirsiz ve tehlikesiz olması sayesinde depolama ve taşınma konularında da kolaylıklar sağlamaktadır. Silikon yağının 1000L IBC, 200L metal varil, 60L, 30L, 5L plastik varil gibi seçenekleri vardır.

Bizimle İletişime Geçin